חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב סיני עם נבטים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עשיר ומלא טעמים. מתאים כתוספת לכל ארוחה.
סלט כרוב סיני עם נבטים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עשיר ומלא טעמים. מתאים כתוספת לכל ארוחה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½כרוב סיני
½חבילה נבטים (לבנים ארוכים)
½ חבילה פטריות שמפיניון
לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כפית חרדל
מיץ מלימון שלם
2 כפיות מחוקות סוכר
3 שני שום מעוכות
קורט מלח ופלפל לפי הטעם
½ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
שוטפים את חצי הכרוב הסיני וקוצצים לאטריות דקות. שוטפים את הנבטים וחותכים לקטעים של כ-3 ס"מ בערך. מורידים את רגלי הפטריות וקולפים את הקליפה החצונית (קל לעשות זאת מתחתית הפטריה כלפי מעלה) חותכים את הפטריות הקלופות לפרוסות דקות (בערך 2 מ"מ).
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומאכסנים (מכוסה בפלסטיק נצמד) במקרר עד לפני ההגשה.
מכינים את הרוטב ע"י ערבוב כל מרכיביו, מעבירים לצנצנת עם מכסה מוברג.
להגשה:
מערבבים את הרוטב (בניעור בצנצנת הסגורה) ומוסיפים לסלט - ממש לפני ההגשה.
מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים.
ניתן לשמור שאריות במקרר עוד יום.(רצוי לאכול הכל באותו יום- למחרת הפריכות כבר שונה)
מגיש: amitsur
מקור: אורה
שתף את המתכון