הוראות הכנה
מרכיבים
½כרוב סיני
½חבילה נבטים (לבנים ארוכים)
½ חבילה פטריות שמפיניון
לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כפית חרדל
מיץ מלימון שלם
2 כפיות מחוקות סוכר
3 שני שום מעוכות
קורט מלח ופלפל לפי הטעם
½ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
שוטפים את חצי הכרוב הסיני וקוצצים לאטריות דקות. שוטפים את הנבטים וחותכים לקטעים של כ-3 ס"מ בערך. מורידים את רגלי הפטריות וקולפים את הקליפה החצונית (קל לעשות זאת מתחתית הפטריה כלפי מעלה) חותכים את הפטריות הקלופות לפרוסות דקות (בערך 2 מ"מ).
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומאכסנים (מכוסה בפלסטיק נצמד) במקרר עד לפני ההגשה.
מכינים את הרוטב ע"י ערבוב כל מרכיביו, מעבירים לצנצנת עם מכסה מוברג.
להגשה:
מערבבים את הרוטב (בניעור בצנצנת הסגורה) ומוסיפים לסלט - ממש לפני ההגשה.
מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים.
ניתן לשמור שאריות במקרר עוד יום.(רצוי לאכול הכל באותו יום- למחרת הפריכות כבר שונה)
מגיש:
מקור: אורה
שתף את המתכון
