הוראות הכנה
מרכיבים
3 סלק מבושל מקולף וחתוך לקוביות קטנות
כ 200 גרם טונה בשמן מסונן וקצוץ דק
כף צלפים
4 זיתים שחורים מגולענים וחתוכים גס
חצי כוס שעועית ירוקה מבושלת וחתוכה לחתיכות גסות
מלח
פלפל שחור
מיץ מלימון שלם
כף סוכר
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
אופן ההכנה
מערבבים את כל הירקות הצלפים הבצל הזיתים השעועית והטונה בקערת עירבוב מוסיפים את חומרי הטעם מערבבים היטב ומשהים כ שעה
מגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחת חביב נצרת
שתף את המתכון
