הוראות הכנה
מרכיבים
570 גרם פלחי אננס, משומרים ברוטב
2 קיווי, קלופים חצויים ופרוסים
2 כוסות תותים, חתוכים לרבעים
1 בננה גדולה , פרוסה
1 פפאיה או מנגו, קלופים וחתוכים לקוביות
½ כפית קליפת ליים מגורדת דק.
2 כפות מיץ ליים
½1 כפות דבש
1/3 כוס קוקוס טחון (לא חובה)
אופן ההכנה
לסנן ולשמור (¼ כוס ) ממיץ מהאננס. לערבב בקערת הגשה גדולה, פלחי אננס, קיווי, תותים, בננה ופפאיה, או מנגו. להקציף היטב את מיץ האננס, גרד ליים, מיץ ליים ודבש.
למזוג מעל הסלט ולערבב כך שכל הפירות יכוסו ברוטב.
להגיש בקעריות , או כוסות עם קוקוס מגורד מעל (לא חובה).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מרב מור אופיר -תזונאית קלינית
שתף את המתכון
