חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פסטה צרפתי (טוטלו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פסטה צרפתי (טוטלו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם פסטה (סלילים או קונכיות או פרפרים)
250 גרם בשר מעושן
3 פלפלים בצבעים שונים
1 בצל קצוץ
זיתים שחורים מגולענים
¼ כוס בזיליקום קצוץ
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
½ כוס שמן זית
מיץ מ 1לימון
כף חרדל
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה, מקררים ומסננים היטב.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה, ומוסיפים פלפלים חתוכים לקוביות קטנות, בצל קצוץ, זיתים שחורים, בזיליקום ופטרוזיליה.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט. מערבבים. מניחים לשעתיים לפחות, מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: קיבי
מקור: הדי שרון
שתף את המתכון