הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם פסטה (סלילים או קונכיות או פרפרים)
250 גרם בשר מעושן
3 פלפלים בצבעים שונים
1 בצל קצוץ
זיתים שחורים מגולענים
¼ כוס בזיליקום קצוץ
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
½ כוס שמן זית
מיץ מ 1לימון
כף חרדל
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה, מקררים ומסננים היטב.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה, ומוסיפים פלפלים חתוכים לקוביות קטנות, בצל קצוץ, זיתים שחורים, בזיליקום ופטרוזיליה.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט. מערבבים. מניחים לשעתיים לפחות, מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור: הדי שרון
שתף את המתכון
