חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פסטה קר לקיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשחם ואין חשק למשהו כבד אבל מצד שני צריך שימלא כמו ארוחת ערב רגילה. brהולך טוב כתוספת או כארוחה בפני עצמה.
סלט פסטה קר לקיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשחם ואין חשק למשהו כבד אבל מצד שני צריך שימלא כמו ארוחת ערב רגילה. brהולך טוב כתוספת או כארוחה בפני עצמה.
הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה מסולסלת - חבילה
שתי עגבניות גדולות בשלות
שני פלפלים לא חריפים רצוי בצבעים שונים
בצל בינוני קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה
7-8 מלפפונים קט חמוצים במלח
תירס מקופסא מנוקז ממים
שתי קופסאות טונה ללא מים/שמן
שתי כפות מיונז
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה כרגיל עד שרך
את כל הירקות חותכים קטן ושמים בקערה כולל הטונה והתירס
כשהפסטה מוכנה שוטפים בהרבה מים קרים עד שהיא קרה לגמרי!!!
מערבבים את ה"סלט" עם הפסטה ומוסיפים שתי כפות מיונז
מתבלים במלח ופילפל.
הכי טוב לתת לזה לנוח לפחות חצי שעה במקרר ואז "לרדת" על זה.
בתאבון.
מגיש: winston
מקור:
שתף את המתכון