חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט קינואה נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קינואה נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס קינואה
2 כוסות מים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
4 כפות זיתים שחורים משובחים
8 עגבניות מיובשות מושרות בשמן
2 כפות בזיליקום קצוץ
5 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 שן שום כתושה
2 כפות חומץ בן יין
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הקינואה ושמים אותה בסיר עם המים ומעט מלח. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות. בחמש הדקות האחרונות שמים נייר מגבת בין הסיר למכסה. בתום הבישול מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד כעשר דקות.
+ בינתיים קולים את הפלפלים בגריל עד שישחירו מכל צדדיהם וקולפים את הקליפה (אפשר להכניס לשקית ניילון עד לקירור, כדי להקל על הקילוף). פורסים לפרוסות דקות.
+ מגלענים את הזיתים, קוצצים גס ופורסים את העגבניות לרצועות. שמים את כל החומרים בקערה גדולה. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול ומצננים מספר שעות לפני ההגשה.
מגיש: bordosp
מקור: על השולחן
שתף את המתכון