הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קישואים קטנים
מים
2 כות חומץ
לרוטב:
4 כפות מיונז 5% שומן
גביע יוגורט 1.5% שומן
4 כפות שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
לשטוף את הקישואים להוריד את שני הקצוות מכל קישוא. לחתוך לרבעים לאורך.
להכניס לסיר עם מים לכסוי הקישואים ולהוסיף את החומץ.
לבשל 10 דקות (על הקישואים להשאר קשים) לסנן את המים ולצנן.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב , לצקת על הקישואים ולקרר.
אפשר להכין סלט זה יום לפני ההגשה. לשמור במקרר ולהגיש קר.
מגיש:
מקור: דיאטה קלאב
שתף את המתכון
