הוראות הכנה
מרכיבים
צרור עלי ראשד, טריים מופרדים או עלי גרגר הנחלים
150 גרם גבינת "פיקורינו כבשים", מגורדת דק מאד
2 שומר צעיר, פרוסים דק לאורכם
מיץ מ-½1 לימונים
1 פלפל ירוק חריף , קצוץ דק
1 כף עלי שומר, פנימיים בהירים, קצוצים דק
¼ כוס שמן זית כתית
מלח ים גס לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את פרוסות השומר הדקיקות עם המלח ומיץ הלימון ומניחים בצד ל- 10 דקות, עד להתרככות השומר.
מוסיפים את הפלפל החריף ואת עלי השומר ושמן הזית.
מוסיפים את עלי הראשד ומערבבים היטב עם הגבינה.
מגישים מיד!
מגיש:
מקור: השף ארז קומורובסקי ואגודת הנוקדים
שתף את המתכון
