חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט שעועית ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל בריאות קל הכנה. יש להשרות את השעועית במים למשך לילה לפני ההכנה. br brערכים תזונתיים למנה: br281 קלוריות, 16 גרם חלבון, 9 גרם שומן, 38 גרם פחמימות, br7 גרם סיבים, 266 מ"ג סידן, 9.2 מ"ג ברזל.
סלט שעועית ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל בריאות קל הכנה. יש להשרות את השעועית במים למשך לילה לפני ההכנה. br brערכים תזונתיים למנה: br281 קלוריות, 16 גרם חלבון, 9 גרם שומן, 38 גרם פחמימות, br7 גרם סיבים, 266 מ"ג סידן, 9.2 מ"ג ברזל.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות שעועית לבנה יבשה
1 בצל , קצוץ דק
1 חבילת עלי תרד שטופים (700 גרם) או שקית תרד קפוא (800 גרם)
4 כפות שמן זית
½ כפית מלח
½ כפית קימל טחון
½ כפית פפריקה חריפה
½ כפית כמון
אופן ההכנה
משרים את השעועית למשך הלילה במים. מסננים את השעועית ומבשלים במים עד לריכוך. בתום הבישול יש להסיר את הקצף שנוצר בסיר ואז לטגן. קוצצים את עלי התרד, אם הוא טרי, או מפשירים את עלי התרד הקפואים (מיבשים נוזלים). מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את התבלינים והשעועית ומטגנים תוך ערבוב, כ-2 דקות. מוסיפים לשעועית את התרד ומטגנים 2 דקות נוספות.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: באדיבות השפית : דנה אהרמן
שתף את המתכון