הוראות הכנה
מרכיבים
פילה סלמון במשקל של ½ ק"ג חתוך לקוביות גדולות (עם העור)
שמן זית
3 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
מעט מלח
אופן ההכנה
ממליחים קלות את נתחי הסלמון. מחממים שמן זית במחבת. כאשר השמן חם מניחים את הסלמון עם צד העור כלפי מטה לטיגון של כחמש עד שבע דקות (עד שהעור הופך פריך). מעבירים את נתחי הסלמון לתבנית משומנת. יוצקים מעל הסלמון את הסויה ורוטב הצ'ילי. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך עשר דקות עד רבע שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
