הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי פילה סלמון (אפשר גם קפוא), במשקל 120 גרם ליחידה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כוס אגוזי לוז, טחונים גס
½ כוס פירורי לחם (או מצה)
1 כף גרגירי כוסברה טחונים גס
שמן זית (או חמאה מזוקקת) לטיגון
אופן ההכנה
1. מתבלים את נתחי הפילה במלח ופלפל
2. בצלחת עמוקה או בקערה מערבבים אגוזים, פירורי לחם וכוסברה
3. טובלים את הנתחים בתערובת הציפוי, מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הנתחים
כ-3 דקות מכל צד, עד שהציפוי משחים, אך פנים הדג עדיין ורוד, מעבירים לנייר סופג
4. מגישים מיד, עם פלח לימון וסלט ירוק
5. בתיאבון
מגיש:
מקור: על השולחן
שתף את המתכון
