חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון בציפוי פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון בציפוי פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי פילה סלמון (אפשר גם קפוא), במשקל 120 גרם ליחידה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כוס אגוזי לוז, טחונים גס
½ כוס פירורי לחם (או מצה)
1 כף גרגירי כוסברה טחונים גס
שמן זית (או חמאה מזוקקת) לטיגון
אופן ההכנה
1. מתבלים את נתחי הפילה במלח ופלפל
2. בצלחת עמוקה או בקערה מערבבים אגוזים, פירורי לחם וכוסברה
3. טובלים את הנתחים בתערובת הציפוי, מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הנתחים
כ-3 דקות מכל צד, עד שהציפוי משחים, אך פנים הדג עדיין ורוד, מעבירים לנייר סופג
4. מגישים מיד, עם פלח לימון וסלט ירוק
5. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: על השולחן
שתף את המתכון