הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי פילה דג סלמון
עלי בזיליקום טריים
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנת הרוטב:
את עלי הבזיליקום הטריים ושיני השום לטחון במעבד מזון להוסיף שמן זית, מיץ לימון ותבלינים לערבב היטב.
ע"ג התבנית לסדר את פרוסות הסלמון להכניס לתנור אשר חומם מראש ל 150 מעלות צלזיוס למשך כ- -15-20 דקות. בתום הזמן להוציא את התבנית מהתנור ולפזר רוטב ע"ג הדג, לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס שוב לתנור לבישול סופי כ- 25-30 דקות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
