חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 יח' פילה דג סלמון 4 אצבעות רוחב - עם העור
1 פלפל ירוק חריף
1 פלפל ירוק
3 גבעולי סלרי
1 בצל בגודל מנדרינה
5 שיני שום
1/3 כוס שמן סויה
מלח
1/2 כפית סוכר
אגודת כוסברה קצוצה גס
6 עגבניות בשלות - גדולות
1/2 כפית כרכום
1 כפית כמון
1-1/2 ככפות פפריקה מתוקה
1/2 כפית צ'ילי טחון
1 כפית אבקת מרק )לא הכרחי(
אופן ההכנה
1. לחתוך בצל, פלפל ירוק חריף ומתוק וסלרי לקוביות של כ - 5מ"מ.
2. לחמם בסיר או מחבת את השמן ולהוסיף את הירקות החתוכים דלעיל ולטגן עד שיזהיבו.
3. לקצוץ - לא לכתוש! את השום ולהוסיף לירקות ולטגן עד שישחימו.
4. להוריד מהאש ולהוסיף את התבלינים ולערבב הכל יחד.
5. לחתוך את העגבניות לקוביות או לפרוסות ולהוסיף לסיר לערבב הכל להחזיר לאש להוסיף
מעט מים לכסות ולבשל 5 דקות - לערבב מדי פעם.
6. לפזר חצי מכמות הכוסברה על הרוטב, לסדר את חתיכות הדג על הכוסברה עם העור מטה
לפזר את שאר הכוסברה על הדגים ומעל לפזר מעט מלח. להביא לרתיחה, להנמיך את האש
ולבשל כ - 10 דקות. להפוך בזהירות את הדגים וכסות שוב את הסיר ולבשל על אש נמוכה
עוד 20 דקות.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון