חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון ברוטב שמנת עירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג זה נאכל אתמול בשעה 00:00:00 (חצות)
סלמון ברוטב שמנת עירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג זה נאכל אתמול בשעה 00:00:00 (חצות)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח פילה סלמון
2 גבעולי טימין
3 שני שום
1 עלה דפנה
2 גרגרי פלפל אנגלי
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
לרוטב
1 שמנת מתוקה
1 שן שום כתוש
קורט מלח דק
קורט פלפל לבן
לעיטור
1 פלפל אדום חתוך לרצועות וקלוי בתנור.
אופן ההכנה
מערבבים את השום (שלם) עם ½2 כפות שמן זית ,1 עלה דפנה, 2 גרגירי פלפל אנגלי ומבשלים על אש נמוכה מכסים בנייר כסף ומקררים 20 דקות.
את הדג מורחים ביתרת שמן הזית משני צדדים ולפזר מלח,פלפל שחור טימין ואת השום מהסיר.
אופים בתנור ב 220 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות.
במחבת מצמצמים את השמנת על אש נמוכה עד לקבלת סמיכות מתבלים במלח , פלפל לבן ושום כתוש.
שופכים את הרוטב על הדג עם יציאתו מהתנור ומגישים.
מעטרים ברצועות פלפל אדום קלוי.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון