חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להחליף את הסלמון למקרל או פלמידה
סלמון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להחליף את הסלמון למקרל או פלמידה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פילה סלמון קפוא
מלח גס
שמן סויה או זית
עלי מרווה
גבעולי קורנית
גבעולי רוזמרין
2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
פלפל אנגלי שלם
אופן ההכנה
1. להוריד את העור ולסלק את השכבה החומה מהדג.
2. להמליח את הדג משני צדדיו ולהכניס לכלי ולכסות . להכניס למקרר ל-3 ימים.
3. לשטוף את הדג מהמלח, ולפרוס לפרוסות בעובי של 3 מ"מ.
4. לערבב בקערה את הדג והתבלינים - ללא מלח- להעביר לקופסה להוסיף שמן עד לכיסוי
התערובת. לכסות הקופסה ולשמור בקירור.
5. להגיש, לפחות לאחר 3 ימים .
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון