חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון כבוש - מתכון בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון כבוש - מתכון בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח דג סולומון נקי ונטול עור
כוס וחצי מלח גס
כוס וחצי סוכר
כף פלפל גרוס
כף גרעיני כוסברה קלויים במחבת
כוסית ברנדי
כף שמיר קצוץ
ניילון ניצמד
תבנית פיירקס גבוהה
אופן ההכנה
בתבנית פיירקס גבוהה מפזרים בתחתית מלח גס וסוכר כחצי מהכמות הרשומה .
את נתח הדג מעסים קלות בברנדי ומניחים בתבנית מעסים קלות במלח והסוכר .
מוסיפים את שארית המלח והסוכר מעל לנתח, מוסיפים את גרעיני הכוסברה והשמיר ומעסים קלות .
מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 3 ימים .
להוציא מהמקרר לנקות את הדג מכל החומרים ולפרוס פרוסות דקות .
להגיש.
בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: מיכל נאה
שתף את המתכון