הוראות הכנה
מרכיבים
נתח דג סולומון נקי ונטול עור
כוס וחצי מלח גס
כוס וחצי סוכר
כף פלפל גרוס
כף גרעיני כוסברה קלויים במחבת
כוסית ברנדי
כף שמיר קצוץ
ניילון ניצמד
תבנית פיירקס גבוהה
אופן ההכנה
בתבנית פיירקס גבוהה מפזרים בתחתית מלח גס וסוכר כחצי מהכמות הרשומה .
את נתח הדג מעסים קלות בברנדי ומניחים בתבנית מעסים קלות במלח והסוכר .
מוסיפים את שארית המלח והסוכר מעל לנתח, מוסיפים את גרעיני הכוסברה והשמיר ומעסים קלות .
מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 3 ימים .
להוציא מהמקרר לנקות את הדג מכל החומרים ולפרוס פרוסות דקות .
להגיש.
בתאבון!
מגיש:
מקור: מיכל נאה
שתף את המתכון
