חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון מאושר בפטריות ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון מאושר בפטריות ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 יחידה דג סלמון
1 יחידה בצל
1 כוס יין לבן, מסוג שרדונה
3 כפיות סוכר חום
1 יחידה גמבה
1 חבילה פטריות שמפניון
לפי הטעם ריחן
לפי הטעם זעתר
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור
לפי הטעם שום
1 יחידה תיבולית של קנור, פטריות
לפי הטעם נבטים
1/2 כוס מיץ לימון
1 כפית חומץ בן יין
לפי הטעם שמן
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס רוטב סויה
אופן ההכנה
1.הכנת הדגים: להפשיר את הדגים 10 דקות לפני ההכנה. לפשוט את העור (בעוד הדגים קפואים), למלוח ולטפטף לימון על הדגים במסננת.
2.לחתוך את הבצל לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
3.להפריד את פרוסות הבצל.
4.במחבת עם מכסה (אפשר בווק) לטגן את פרוסות בצל בתוספת 3 כפות שמן טיגון ו1/2 כוס שמן זית,חצי כוס יין ו2 כפיות סוכר חום. 3 דקות באש גבוהה ולהעביר לאש נמוכה עד גמר הכנת הדגים.
5.לחתוך את הגמבה לרצועות דקות, להוסיף אותן לקערה עם הפיטריות עם רוטב הסויה, התבלינים, שמן זית, כוס נבטים סיניים, יין לבן והתיבולית.
6.להוסיף את תוכן הקערה לאש, להגביר את הלהבה ל 3 דקות, לכסות את המחבת. ולהנמיך את האש עד לסיום הכנת הדגים.
7.להוציא את הדגים מהמסננת. לחמם שמן במחבת נפרדת לחום גבוה.
8.להכניס את הדגים למחבת לטיגון של 2 דקות.
9.ולהעביר את הדגים לירקות לעוד חצי שעה על אש נמוכה.
* אפשר להוסיף פלפלים חריפים לפי הטעם
* ניתו להוסיף עוד סוכר חום ועוד יין לבן לפי הטעם.
* אפשר להוסיף עגבניות שרי, רצועות דקות של גזר ואפילו חתיכות כרובית
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון