הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כיכר לחם שחור מנוקה מתוכן
2-3 ביצים
כף שמן זית
1 עגבניה בשלה פרוסה לפרוסות דקות
1 בצל פרוס לפרוסות דקות
1 כף הריסה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט זעתר (לא חובה)
* ניתן לשדרג עם חופן פטרוזיליה
אופן ההכנה
1. בקערה מערבלים את הביצים עם מעט מים
2. מחממים מחבט טפלון עם שמן הזית ומוסיפים את בלילת הביצים
מתבלים במלח ובפלפל שחור, מושכים את הבלילה שמתקשה בקצוות
המחבט למרכזה כך עד הזהבת החביתה הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
3. פוסים את העגבניה והבצל
4. סידור הכריך:
מורחים את תוכנו בכף הריסה
מסדרים את פרוסות הבצל והעגבניה (מפזרים פטרוזיליה) וממליחים מעט
דוחפים את החביתה פנימה כל שנשאר זה לבלוס
מגיש:
מקור: זיכרון ילדותי
שתף את המתכון
