חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סנדוויץ השכונה בטעם של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה אחד המאכלים החרוטים בזכרוני מימי ילדותי ועד היום אני חולם עליו 🙂
סנדוויץ השכונה בטעם של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה אחד המאכלים החרוטים בזכרוני מימי ילדותי ועד היום אני חולם עליו 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כיכר לחם שחור מנוקה מתוכן
2-3 ביצים
כף שמן זית
1 עגבניה בשלה פרוסה לפרוסות דקות
1 בצל פרוס לפרוסות דקות
1 כף הריסה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט זעתר (לא חובה)
* ניתן לשדרג עם חופן פטרוזיליה
אופן ההכנה
1. בקערה מערבלים את הביצים עם מעט מים
2. מחממים מחבט טפלון עם שמן הזית ומוסיפים את בלילת הביצים
מתבלים במלח ובפלפל שחור, מושכים את הבלילה שמתקשה בקצוות
המחבט למרכזה כך עד הזהבת החביתה הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
3. פוסים את העגבניה והבצל
4. סידור הכריך:
מורחים את תוכנו בכף הריסה
מסדרים את פרוסות הבצל והעגבניה (מפזרים פטרוזיליה) וממליחים מעט
דוחפים את החביתה פנימה כל שנשאר זה לבלוס
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: זיכרון ילדותי
שתף את המתכון