חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספאגטי שרימפס וקלאמרי ופטריות יער ברוטב אליו אוליו נוסח סיצליאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספאגטי שרימפס וקלאמרי ופטריות יער ברוטב אליו אוליו br(לאוכלי כשר בלבד ניתן להחליף את השרימפס וקלאמרי בפילה זהבון brשטוגן מעט בחמאה עם פפריקה) br
ספאגטי שרימפס וקלאמרי ופטריות יער ברוטב אליו אוליו נוסח סיצליאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספאגטי שרימפס וקלאמרי ופטריות יער ברוטב אליו אוליו br(לאוכלי כשר בלבד ניתן להחליף את השרימפס וקלאמרי בפילה זהבון brשטוגן מעט בחמאה עם פפריקה) br
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
250 גר' בייבי שרימפס
250 גר' שרימפס קריסטל, קלופים
100 גר' קלמרי חתוכים לרצועות
100 גר' ראשי קלמרי
10 עלי בזיליקום קצוצים
1/4 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
4 שיני שום מעוכות
מלח ופלפל שחור גרוס עבה
2 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
2 פלפל חריף אדום קצוץ דק דקיק
1/4 כפית אבקת צילי חריף
1/2 כוס שמן זית
קמצוץ מלח גס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן עם מים רתוחים מבשלים את הקלאמרי
ושרימפס כדקה ומסננים.
2. בסיר בינוני מחממים את השמן כאשר השמן חם, אך לא
רותח עדיין, מוסיפים לסיר את הפלפל האדום
ומטגנים כדקה מוסיפים את פרוסות השום.הצילי
הפלפל השחור והמלח ומטגנים כדקה נוספת ומערבבים
3. מוסיפים 1 כוס פטריות יער קצוצות ומטגנים עד
לאידוי כל הוזלים )כלומר אין מים ויש שמן(
4. מוסיפים את השרימפס והקלמרי ומטגנים עוד כדקה עד
שתיים
5. מורידים מהאש ומוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה
והבזיליקום.
6. מתבלים במלח גס ושופכים מיד על הפסטה.
מפזרים מעל את יתרת הפטרוזיליה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון