חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי אלה פוטנסקה (הזונה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה להכנה מהירה, שם המנה המוזר משום שפרוצות העיר נאפולי יכלו להכין בחופזה.
ספגטי אלה פוטנסקה (הזונה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה להכנה מהירה, שם המנה המוזר משום שפרוצות העיר נאפולי יכלו להכין בחופזה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר ספגטיני
1 ק"ג עגבניות טריות ובשלות או קופסה עגבניות משומרות ( 800 ג"ר )
חצי כוס שמן זית
4 שיני שום מעוכות
קופסה אנשובי מסוננת וקצוצה
1 כף צלפים מסוננים וקצוצים
15 זיתים שחורים מגולענים וחצויים
1 פלפל אדום חריף מיובש
עלים מצרור פטרוזיליה קצוצים
1 כף אורגנו מיובש
מלח פלפל טחון טרי
אופן ההכנה
1) אם משתמשים בעגבניות טריות,חולטים אותן קולפים,חוצים,מנקים מגרענים וקוצצים .
אם משתמשים בעגבניות משומרות מסננים מנקים מגרענים וקוצצים.
2) שמים במחבת כבדה את שמן הזית,השום והאנשובי,ומחממים על אש בינונית.תוך כדי טיגון
מועכים את האנשובי במזלג.
3)כאשר השום מזהיב,מוסיפים את העגבניות,הצלפים,הזיתים והפלפל החריף.מבשלים כעשר דקות.
4)מוסיפים את הפטרוזיליה והאורגנו מבשלים עוד כמה דקות מתבלים בפלפל ומלח.
5)מרתיחם כמות גדולה של מים עם מלח ומבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה" מסננים ומעבירים לכלי הגשה יוצקים את הרוטב על הפסטה מערבבים ומגישים.
מגיש: עמית 38
מקור:
שתף את המתכון