הוראות הכנה
מרכיבים
1 צרור רוקט שטוף
500 גרם ספגטי
400 גרם עגבניות שרי
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי והרוקט יחד, בכ-3 ליטר מי מלח, עד שהפסטה מוכנה.
חוצים את העגבניות ומטגנים בשמן במחבת גדולה, תוך כדי בחישה עד שהן מתרככות מעט.
מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מסננים את הספגטי והרוקט, מעבירים לקערה ומוסיפים את העגבניות המבושלות עם השמן בו בושלו. מקפיצים ביחד ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
