הוראות הכנה
מרכיבים
1-חבילת מקרוני 500 גרם (אין חשיבות לצורה)
250-גרם פטריות שמפניון מקופסת שימורים
2-מיכלי שמנת מתוקה
1-בצל בינוני קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון לפי טעם
3-כפות שמן זית או 20 גרם חמאה
להקרמה:
100-גרם גבינת "עמק" מגוררת
אופן ההכנה
לבשל את המקרוני לפי הוראות היצרן,לסנן.
לטגן בסיר בישול בצל בשמן/חמאה עד לשקיפות, להוסיף פטריות מסוננות מהנוזלים,לערבב ולהמשיך בטיגון 5 דקות נוספות.
להוסיף את השמנת המתוקה, להביא לרתיחה, לתבל ולבשל 5 דקות.
להוסיף את המקרוני לרוטב, לערבב היטב ולהעביר בכלי עמוק וחסין אש.
לפזר מעל גבינת "עמק" מגוררת ולהכניס לתנור חם (200°c ) עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: איטלקי
שתף את המתכון
