הוראות הכנה
מרכיבים
9 סרדינים טריים נקיים מעצמות, ללא ראש
למילוי :
2 כפות כוסברה קצוצה.
1 כף עירית קצוצה
שן שום קצוצה
קורט - מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה,
כף שמן זית
לציפוי הצנוברים :
1 ביצה
2 כפות קמח
200 גרם ,צנוברים קלויים וקצוצים.
לסלסת עגבניות:
3 עגבניות , קלופות , מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
כוסברה קצוצה
1 שן שום כתושה
שמן זית
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבלים.
2. מערבבים בקערה קטנה את חומרי המילוי.
3. ממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטב.
4. מצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ומהדקים היטב.
5. מטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב , ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה.
מגיש:
מקור: דוד ביטון, מסעדת Olive Leaf, שרתון תא
שתף את המתכון
