הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות
שמיר
2 שיני שום
100 גרם גבינה בולגרית
חצי פלפל אדום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. חותכים את העגבניות לשניים ,מוצאים עם כפית את התוכן ,ממליחים את התוכן של העגבניה ושמים הפוך על מפית ל כ 10 דקות. ( כדי להוציא את המיץ).
2.חותכים את השמיר ואת השום דק דק (אני חותכת את השמיר עם המספריים), שמים קצת מלח ופלפל חריף ומערבבים .
3. לוקחים את הגבינה הבולגרית ומועכים עם המזלג ומערבבים ביחד עם השמיר.
4. חותכים רצויות דקות של פילפל אדום ומערבבים עם הגבינה.
5. ממלאים את העגבניות.
ואוכלים.....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
