הוראות הכנה
מרכיבים
12 עגבניות תמר
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף בזיל קצוץ
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית טימין
1 כף צנוברים (לא חובה)
4-8 שיני שום
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1.חוצים את העגבניות לאורכם ומוציאים בכפית את תוכנן כך שנוצרות קעריות עגבניות
2.קוצצים ומערבבים בקערה את הפטרוזיליה, התבלינים ,השום ,הצנוברים ושמן זית המלח
והפלפל
3.מוסיפים מעט מתוכן העגבניות שהוצא
4.ממלאים את חצאי העגבניות בתערובת.
5.מכניסים לתנור ב 180 מעלות בערך לשעה , להזליף מידי פעם מעט שמן זית
*** ניתן לפזר מעל פרמזן מגורד כ 3 דקות לפני סיום האפיה
מגיש:
מקור: אהרוני את אברון
שתף את המתכון
