חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניות תמר ממולאות בתבלינים טריים -מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת מדהימה בניחוחה ובטעמה וצבעונית
עגבניות תמר ממולאות בתבלינים טריים -מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת מדהימה בניחוחה ובטעמה וצבעונית
הוראות הכנה
מרכיבים
12 עגבניות תמר
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף בזיל קצוץ
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית טימין
1 כף צנוברים (לא חובה)
4-8 שיני שום
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1.חוצים את העגבניות לאורכם ומוציאים בכפית את תוכנן כך שנוצרות קעריות עגבניות
2.קוצצים ומערבבים בקערה את הפטרוזיליה, התבלינים ,השום ,הצנוברים ושמן זית המלח
והפלפל
3.מוסיפים מעט מתוכן העגבניות שהוצא
4.ממלאים את חצאי העגבניות בתערובת.
5.מכניסים לתנור ב 180 מעלות בערך לשעה , להזליף מידי פעם מעט שמן זית
*** ניתן לפזר מעל פרמזן מגורד כ 3 דקות לפני סיום האפיה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אהרוני את אברון
שתף את המתכון