חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה ביסקויטים וגבינה מס 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קרה טעימה וקלה
עוגה ביסקויטים וגבינה מס 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קרה טעימה וקלה
הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות גבינה לבנה 5%(לסנן מנוזלים).
4 כפות סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות חלב
ביסקויטים חומים(ל2 שכבות בתבנית)
1 וחצי כוס יין אדום מתוק
_____________________
1 קופסת פודינג וניל
1 כוסות חלב(1 אחוז) קר
ושמנת מתוקה
------------------------
קקאו לתפזורת בסוף
אופן ההכנה
את הפודינג להקציף עם החלב הקר והשמנת המתוקה
את הגבינה עם 3 כפות סוכר+1 סוכר וניל +3 כפות חלב לערבב לתערובת אחידה.
בנפרד להכין צלחת עם יין מתוק אדום לטבול את הביסקויטים טבילה קצרה ומהירה ולסדר בתבנית שכבה ראשונה
לאחר מכן לשים שכבת גבינה ושוב ביסקויטים ושוב גבינה
בשכבה האחרונה לשים (במסננת קטנה של אבקת סוכר )קקאו ולפזר למעלה בשכבה אחידה
לעטוף בנייר כסף ולהכניס למקרר ל 3 שעות
אל תתפלאו שזה נגמר מהר! בתאבון
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון