חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות ג'ינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות רכות, נהדרות וממכרות ממש, בטעם העוקצני, המיוחד והמודגש של תבלין הג'ינג'ר, brוגם שורש הג'ינג'ר טרי.
עוגיות ג'ינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות רכות, נהדרות וממכרות ממש, בטעם העוקצני, המיוחד והמודגש של תבלין הג'ינג'ר, brוגם שורש הג'ינג'ר טרי.
הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות (350 גרם) קמח
2 כפיות אבקת סודה
1 כף אבקת ג'ינג'ר טחון
1 כפית קינמון
1/3 כפית מלח
175 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
¾ כוס (175 גרם)סוכר חום בהיר
1 ביצה
1/3 כוס סירופ מולסה (בחנויות טבע)
40 גרם שורש ג'ינג'ר טרי
½ כוס (120 גרם) סוכר חום , לקישוט (לא הכרחי)
הכלים:
2-3 תבניות אפיה שטוחות מרופדות בניר אפיה
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180°C ).
2. קולפים את שורש הג'ינג'ר, חותכים לפיסות, קוצצים דק ומשתמשים בשתי כפיות (20 גרם)
בלבד.
3. מנפים את הקמח, אבקת הסודה, אבקת הג'ינג'ר, הקינמון והמלח לקערה בינונית.
4. בקערת המיקסר בעזרת וו הגיטרה, מקציפים את החמאה עם הסוכר החום, במהירות
בינונית-גבוהה כ-2 דקות עד לקבלת תערובת קרמית קלילה. מוסיפים את הביצה
ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים את סירופ המולסה ואת שורש הג'ינג'ר ומערבלים
היטב. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים בקצרה, רק עד שהקמח
נספג והתערובת אחידה.
5. שמים את הסוכר החום לקישוט בקערה קטנה.
מעצבים מן הבצק כדורים בקוטר ½2 - 3 ס"מ. מגלגלים כל כדור בסוכר החום לקישוט עד
שהוא מצופה לגמרי. מעבירים את הכדורים לתבנית ומניחים עם מרווחים של 5 ס"מ ביניהם.
אופים כ-8 דקות עד שהקצוות יציבים, פני העוגיות סדוקים, אבל המרכז עדיין רך,
לאחר 5 דקות צינון מעבירים את העוגיות מהתבנית לרשת לצינון מלא.
מגיש: amitsur
מקור: רוני ונציה ידיעות אחרונות
שתף את המתכון