הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' חמאה
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1/3 כוס ג'ינג'ר מסוכר, קצוץ
70 גר' סוכר
180 גר' קמח
תבנית 20X20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-190°c
2. ממסים בסיר את החמאה, מסירים מן האש
3. מוסיפים את קליפת התפוז, הג'ינג'ר והסוכר, מערבבים היטב
4. מוסיפים את הקמח מעבדים לבצק יציב
5. מעבירים לתבנית - לוחצים ומשטחים את הבצק על התבנית
6. אופים 20 דקות
7. מצננים כ-5 דקות
8. מוציאים מן התבנית, חותכים לריבועים בעזרת סכין משוננת
9. בתיאבון
מגיש:
מקור: חנוך פרבר
שתף את המתכון
