חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות ג'ינג'ר פריכות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לגוון עם כל פרי מיובש אחר.
עוגיות ג'ינג'ר פריכות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לגוון עם כל פרי מיובש אחר.
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' חמאה
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1/3 כוס ג'ינג'ר מסוכר, קצוץ
70 גר' סוכר
180 גר' קמח
תבנית 20X20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-190°c
2. ממסים בסיר את החמאה, מסירים מן האש
3. מוסיפים את קליפת התפוז, הג'ינג'ר והסוכר, מערבבים היטב
4. מוסיפים את הקמח מעבדים לבצק יציב
5. מעבירים לתבנית - לוחצים ומשטחים את הבצק על התבנית
6. אופים 20 דקות
7. מצננים כ-5 דקות
8. מוציאים מן התבנית, חותכים לריבועים בעזרת סכין משוננת
9. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: חנוך פרבר
שתף את המתכון