הוראות הכנה
מרכיבים
300-גרם מרגרינה ללא מלח
200-גרם אבקת סוכר
2-שקיות סוכר וניל
1-חלמון ביצה
1-כפית שמן
½-ק"ג קמח לבן מנופה
50-גרם אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
לטרוף את המרגרינה עם אבקת סוכר בקערת המערבל כדקה ולהוסיף חלמון,סוכר וניל,שמן.
לערבל 5 דקות ולהוסיף בהדרגה את הקמח.
להמשיך לערבל במשך 12 דקות נוספות.
לחלק את הבצק ל10 חלקים וליצור מכל חלק כדור.
לרדד בעדינות לעובי של 2ס"מ כל כדור ולחתוך באמצע בעזרת סכין משוננת או חותך מיוחד לכך.
לרפד תבנית אפיה שטוחה בנייר ולסדר את חצאי העיגולים.
לאפות בתנור שחומם מראש כחצי שעה.
לצנן ולבזוק על העוגיות עוד 50 גרם אבקת סוכר.
לאחסן בכלי סגור אם ישארו, כמובן.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: מתכון של סבתא
שתף את המתכון
