הוראות הכנה
מרכיבים
עוגיות קוואקר, צימוקים ואגוזים ללא סוכר
חומרים
240 גרם חמאה רכה
390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר
2 ביצים קטנות
2 כפיות תמצית וניל
290 גרם קמח מלא
11/2 כפיות סודה לשתייה
3/4 כפית מלח
11/2 כפיות קינמון
560 שיבולת שועל (קוואקר), קצוצה
200 גרם צימוקים כהים
140 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
אופן ההכנה .
*במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל
ומערבלים לקבלת מירקם קרמי.
* בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים
לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה.
* מערבבים את הקוואקר עם צימוקים ואגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים
בעזרת כף עץ.
* מחממים תנור ל180- מעלות.
* בעזרת כף יוצרים עוגיות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ15- דקות.
יש להיזהר מאפיית יתר.
* מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
