הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם מרגרינה רכה
1/2-כוס סוכר
3-חלמונים
1-כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1-כף מיץ לימון סחוט טרי
3-כוסות קמח תופח
מילוי וניל--50-גרם מרגרינה קרה,1/2-כוס סוכר,1/2-כוס קמח רגיל,1-סוכר וניל..לפורר יחד.
מילוי מיוחד--100-גרם אגוזי מלך קצוצים, 50-גרם קוקוס,1/2-כוס סוכר..לערבב יחד.
מילוי שוקולד--כל ממרח שעולה על דעתכם..נוטלה/השחר/נוגט ועוד.
מילוי ריבה--5-כפות ריבה מעורבת,2-כפות קוקוס..לערבב יחד.
אפשר גם למלא בפירות יבשים קצוצים.
הערה..במקום מרגרינה אפשר חמאה.
אופן ההכנה
להוסיף לקערת מערבל מרגרינה והסוכר ולטרוף כ-2 דקות בכף לישה, להוסיף את החלמונים,
מיץ תפוזים, לימון ושתי כוסות קמח..להוריד דרגת מהירות לבינונית ולהמשיך ללוש עוד 2 דקות.
להוסיף את הקמח הנותר ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק אחיד ומבריק..לחלק לשניים.
לקמח משטח עבודה ולגלג כל חלק בקמח, לכסות במגבת ולתת לבצק לנוח 20 דקות.
בעזרת מערוך לרדד את הבצק לעגול דק כמה שאפשר,לפזר או למרוח חצי מכמות המילוי
שבחרתם ובעזרת סכין או גלגל חיתוך לחלק ל-16 משולשים.
לגלגל כל משולש מהחלק הרחב בצורת סהרון.
להניח על תבנית מלבנית מרופדת בנייר אפיה {להרחיק אחד מהשני כ5 ס"מ} ולאפות בתנור
שחומם מראש ל-180 מעלות 20 דקות.
לצנן ולפזר מעל אבקת סוכר.
תהנו.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
