חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מבצק פריך ממולאות ב..
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר למלא בכל סוג מילוי שתבחרו. brעוגיות טעימות מאוד ונהדרות עם תה/קפה של אחר הצהריים. brקלות להכנה.
עוגיות מבצק פריך ממולאות ב..
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר למלא בכל סוג מילוי שתבחרו. brעוגיות טעימות מאוד ונהדרות עם תה/קפה של אחר הצהריים. brקלות להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם מרגרינה רכה
1/2-כוס סוכר
3-חלמונים
1-כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1-כף מיץ לימון סחוט טרי
3-כוסות קמח תופח
מילוי וניל--50-גרם מרגרינה קרה,1/2-כוס סוכר,1/2-כוס קמח רגיל,1-סוכר וניל..לפורר יחד.
מילוי מיוחד--100-גרם אגוזי מלך קצוצים, 50-גרם קוקוס,1/2-כוס סוכר..לערבב יחד.
מילוי שוקולד--כל ממרח שעולה על דעתכם..נוטלה/השחר/נוגט ועוד.
מילוי ריבה--5-כפות ריבה מעורבת,2-כפות קוקוס..לערבב יחד.
אפשר גם למלא בפירות יבשים קצוצים.
הערה..במקום מרגרינה אפשר חמאה.
אופן ההכנה
להוסיף לקערת מערבל מרגרינה והסוכר ולטרוף כ-2 דקות בכף לישה, להוסיף את החלמונים,
מיץ תפוזים, לימון ושתי כוסות קמח..להוריד דרגת מהירות לבינונית ולהמשיך ללוש עוד 2 דקות.
להוסיף את הקמח הנותר ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק אחיד ומבריק..לחלק לשניים.
לקמח משטח עבודה ולגלג כל חלק בקמח, לכסות במגבת ולתת לבצק לנוח 20 דקות.
בעזרת מערוך לרדד את הבצק לעגול דק כמה שאפשר,לפזר או למרוח חצי מכמות המילוי
שבחרתם ובעזרת סכין או גלגל חיתוך לחלק ל-16 משולשים.
לגלגל כל משולש מהחלק הרחב בצורת סהרון.
להניח על תבנית מלבנית מרופדת בנייר אפיה {להרחיק אחד מהשני כ5 ס"מ} ולאפות בתנור
שחומם מראש ל-180 מעלות 20 דקות.
לצנן ולפזר מעל אבקת סוכר.
תהנו.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון