הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סולת
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
2 מרגרינה
1 ק"ג קמח
למילוי:
1 קופסת ממרח תמרים
קוקוס
לציפוי:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
ללוש מכל החומרים בצק נוח ולא דביק.
להניח במקרר לחצי שעה עד שעה.
לחלק את הבצק ל-6 חלקים.
לקמח משטח עבודה ולרדד כל חלק לעלה דק, למרוח ממרח תמרים ולפזר מעל קוקוס.
לגלגל לגלילה,
להניח את הגלילים בתבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה.
לפרוס את הגלילים לעוגיות ברוחב של ס"מ וחצי בערך.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך למשך 1/2 שעה, עד להזהבה קלה.
לצנן צינון מלא ולבזוק מעל אבקת סוכר
מגיש:
מקור: שרית
שתף את המתכון
