חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות- מעטפות גבינה או פרג " מקצועיות "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות- מעטפות גבינה או פרג " מקצועיות "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק : 50 גרם שמרים טריים [ או 2 כפות שמרים יבשים ]
רבע כוס מים , קילו קמח , חצי כוס סוכר , כוס מים פושרים , מיכל שמנת חמוצה ,
2 ביצים , 200 גרם חמאה רכה , חלמון טרוף עם כף מים למריחה לפני אפיה
המלית :
ניתן למלות בכל סוגי המילוי להלן דוגמאות :
קופסא פרג למילוי מוכן
מלית גבינה :
500 גרם גבינה 9 אחוז
ביצה טרופה
שקית סוכר וניל
שליש כוס סוכר
3 כפיות קמח
לערבב היטב ולהכין חומר למילוי
לסירופ :
כוס מים חצי כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
ממיסים את השמרים ברבע כוס מים וכפית סוכר ומניחים לתסיסה של 7 דקות
בקערת מערבל מניחים את הקמח והסוכר ומערבבים קלות יוצרים גומה ומוסיפים את השמרים שתססו מערבבים עם מעט קמח בעזרת מזלג עד קבלת תערובת דייסתית מפזרים מעל מעט קמח ותפיחפ כחצי שעה
מתחילים לערבב ומוסיפים את יתרת המים השמנת והביצים מערבלים עד קבלת בצק אחיד וגמיש
תוך פעולת המערבל להוסיף את החמאה בחתיכות מעט הכל פעםעד הבלעת החמאה בבצק
יתקבל בצק רך ודביק לא להוסיף קמח
מעבירים לקערה גדולה להתפחה של 8 שעות [ רצוי למשך לילה ]
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים
מרדדים עלה לעובי חצי סנטימטר חותכים רבועים שווים ממלאים במילוי הרצוי וסוגרים
קודקודים נגדיים
מורחים בחלמון טרוף עם מעט מים מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
ומשאירים לתפיחה נוספת של חצי שעה
ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ30 דקות עד שהעוגיות משחימות קלות
מכינים את הסירוף ומצמצמים
עם הוצאת התבנית מורחים את הסירופ על העוגיות
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אבי .פ
שתף את המתכון