חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות פשוטות עם קליפות הדרים מסוכרות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אוהבת להכין לשבת עוגיות או עוגה שיהיה לאכול עם הקפה של בוקר שבת. brלא מצאתי לכן כהרגלי ניסיתי ולפניכם התוצאה.
עוגיות פשוטות עם קליפות הדרים מסוכרות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אוהבת להכין לשבת עוגיות או עוגה שיהיה לאכול עם הקפה של בוקר שבת. brלא מצאתי לכן כהרגלי ניסיתי ולפניכם התוצאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג' חמאה
קליפה מגוררת משני לימונים
1/3 כוס אבקת סוכר
11/2 כוסות קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 קופסת קליפות הדרים מסוכרות
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בניר אפיה.
חותכים את החמאה לקוביות קטנות מוסיפים גררת לימון ואבקת הסוכר ולשים עד קבלת מירקם אחיד.
מערבבים את הקמח והקורנפלור ומוסיפים לתערובת החמאה יחד עם קליפות ההדרים וללשים לתערובת אחידה.
יוצרים כדורים בגודל אגוז ומועכים מעט ומניחים בתבנית במרחק כ- 2 סמ' זה מזה.
אופים כ- 15 דקות עד שמזהיבים מעט. מוציאים ומניחים להתקרר בתבנית כ- 10 דקות ומעבירים לכלי לאיחסון.
בתאבון
מגיש: raaya
מקור:
שתף את המתכון