הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג' חמאה
קליפה מגוררת משני לימונים
1/3 כוס אבקת סוכר
11/2 כוסות קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 קופסת קליפות הדרים מסוכרות
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בניר אפיה.
חותכים את החמאה לקוביות קטנות מוסיפים גררת לימון ואבקת הסוכר ולשים עד קבלת מירקם אחיד.
מערבבים את הקמח והקורנפלור ומוסיפים לתערובת החמאה יחד עם קליפות ההדרים וללשים לתערובת אחידה.
יוצרים כדורים בגודל אגוז ומועכים מעט ומניחים בתבנית במרחק כ- 2 סמ' זה מזה.
אופים כ- 15 דקות עד שמזהיבים מעט. מוציאים ומניחים להתקרר בתבנית כ- 10 דקות ומעבירים לכלי לאיחסון.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
