הוראות הכנה
מרכיבים
½ חבילת מרגרינה רכה
1 כוס סוכר (אפשר סוכר חום)
2 ביצים
¼ כוס חלב
½1 כוסות קמח
2/3 +1 כוסות קוואקר
1 כפית סודה לשתיה
½ כפית מלח
1 כפית קינמון
½ כפית ציפורן טחון
½ כפית זנגוויל
½ כפית מוסקט
1 כוס צימוקים (לזרות מעט קמח על הצימוקים כדי שיתערבבו היטב עם הבצק)
אופן ההכנה
מערבלים את המרגרינה עם הסוכר, מוסיפים את הביצים ולאחר מכן את החלב.
מוסיפים את החומרים היבשים, מערבלים עד ליצירת תערובת אחידה ולבסוף מוסיפים את הצימוקים.
מסדרים, בעזרת כפית, ברווחים, תלוליות בצק על תבנית שטוחה עם נייר אפייה. הבצק מתפשט מעט על התבנית בזמן האפייה.
אופים כ 10 דקות בחום בינוני עד שהעוגיות משחימות.
מגיש:
מקור: משפחה
שתף את המתכון
