הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם קוקוס טחון
כוס וחצי (300 גר') סוכר
100 גר' שקדים (קלופים (מולבנים) וטחונים)
50 גר' חמאה רכה
קליפה מגוררת ע"ג פומפיה דקה מלימון אחד
6 חלבונים
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים ומאחסנים במקרר למשך שעה (עד שהבצק יתקרר הייטב).
לוקחים כדור מהבצק + מועכים אותו היטב בין כפות הידיים (עד שיתקבל עלה דק בקוטר של בערך 8 ס"מ) = להניח על גבי נייר האפייה ולעשות כך עם שאר הבצק.
אופים בערך 20 דקות (עד שהעוגיות מזהיבות), מצננים קצת, משחררים מנייר האפייה ומעבירים לקופ' אטומה).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
