הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה ( או "מחמאה", לפרווה)
½ כוס סוכר
2 כוסות קמח קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
2 חלמונים
אופן ההכנה
מערבבים את החמאה עם הסוכר לקרם חלק, מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלמונים ולשים לבצק אחיד. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח, לעלה בעובי 2 מ"מ. חותכים רצועות באורך 7 ס"מ וברוחב ½1 ס"מ בעזרת סכין חדה או חותכן גלגלת משונן. מניחים את רצועות הבצק בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפיה. אופים בחום בינוני 15 - 20 דק' עד שהעוגיות מזהיבות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
