חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פשוט ככה טעים!
עוגיות קלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פשוט ככה טעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה ( או "מחמאה", לפרווה)
½ כוס סוכר
2 כוסות קמח קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
2 חלמונים
אופן ההכנה
מערבבים את החמאה עם הסוכר לקרם חלק, מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלמונים ולשים לבצק אחיד. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח, לעלה בעובי 2 מ"מ. חותכים רצועות באורך 7 ס"מ וברוחב ½1 ס"מ בעזרת סכין חדה או חותכן גלגלת משונן. מניחים את רצועות הבצק בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפיה. אופים בחום בינוני 15 - 20 דק' עד שהעוגיות מזהיבות
מגיש: סו-שף
מקור:
שתף את המתכון