הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר דמררה (חום בהיר)
1 כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל (רצוי טבעי)
2 1/4 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1 שקית שוקולד צ'יפס (מומלץ צ'יפס מחרובים ניתן להשיג בחנויות טבע)
אופן ההכנה
טורפים החמאה והסוכרים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים הביצים לסירוגין ואח"כ את הוניל, הקמח, אבקת האפיה והמלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים השוקולד צ'יפס ובוחשים.
בעזרת כפית מזליפים מהתערובת על מגש אפיה משומן אשר מעליו נייר אפיה ואופים 8-10 דקות בתנור שחומם מראש בחום 190 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
