הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
חבילה קטנה של קמח תופח
200 גרם חמאה
3 חלמונים
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
למילוי:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
אופן ההכנה
לשים ביחד את חומרי הבצק ומשאירים במקרר לשעתיים
להכנת המילוי: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב, ומערבבים פנימה את האינסטנט
פודינג.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, מרדדים כל חלק על משטח מעט מקומח, מורחים 1/3
מהמלית , מגלגלים ופורסים לעוגיות בעובי 1 ס"מ ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
אופים בחום בינוני כ-25 דקות, לא להשחים יותר מידי, לאחר שהעוגיות מתקררות לפזר
אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
