הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
3 כוסות קמח
חבילת מרגרינה או חמאה
גביע שמנת חמוצה
4 חלמונים
שקית סוכר וניל
מלית:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
לשים היטב את כל מרכיבי הבצק, מעבירים למקרר לשעה.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, מרדדים כל כדור למלבן.
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר והפודינג.
מורחים 1/4 מכמות המלית על כל מלבן, מגלגלים לאורך המלבן,
חותכים לקטעים של כ- 2 ס"מ
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם
מראש לחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
בתאבון
מגיש:
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון
