הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
4 כפות שמן קנולה
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
150 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה
1/4 כוס אגוזים קצוצים דק
אופן ההכנה
מנפים יחד קמח וסודה לשתייה.
טורפים את הביצים עם תמצית הווניל, השמן, הסוכר הלבן והסוכר החום.
מקפלים את תערובת הקמח לתערבות הביצים. מוסיפים את שיבולת השועל והאגוזים ובוחשים.
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן.
בעזרת שתי כפיות יוצרים מהתערובת עוגיות ומניחים על נייר אפייה במרחק של כ- 2 ס"מ זו מזו.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
