הוראות הכנה
מרכיבים
½4 כוסות (420 גרם) פתיתי שיבולת שועל ( קוואקר)
50 גרם גרעיני חמניות
50 גרם שבבי שקדים מלובנים
50 גרם זרעוני שומשום ( אפשר לערבב שומשום לבן ומלא)
200 גרם חמאה מומסת
2 ביצים טרופות
½1 כוסות סילאן
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני - 160°c ולמצב טורבו.
מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
שמים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים - ומערבבים
מוסיפים אתך החמאה המומסת - ומערבבים
מוסיפים את הביצים הטרופות והסילאן - ומערבבים לעיסה פירורית דביקה.
מעבירים לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה ומהודקת.
כדי להבטיח ייבוש אחיד של העוגיות אופים 20 דקות בחלק התחתון של התנור.
מעבירים את התבנית לחלק האמצעי של התנור ואופים 15 דקות נוספות, עד שפני העוגה משחימים.
מוציאים מהתנור ומצננים 3-4 שעות בטמפרטורת החדר.
בסכין חדה, חותכים לריבועים או למעוינים ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש:
מקור: לאישה
שתף את המתכון
