חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שיבולת שועל וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את החתיכות שנשברות בזמן החיתוך מפוררים לחתיכות קטנות ומפזרים מעל היוגורט של הבוקר brאו מעל גלידה. brאני מוסיפה כאלה אפילו לסלטים שבהם משתמשים באגוזים מסוכרים מכל סוג שהוא
עוגיות שיבולת שועל וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את החתיכות שנשברות בזמן החיתוך מפוררים לחתיכות קטנות ומפזרים מעל היוגורט של הבוקר brאו מעל גלידה. brאני מוסיפה כאלה אפילו לסלטים שבהם משתמשים באגוזים מסוכרים מכל סוג שהוא
הוראות הכנה
מרכיבים
½4 כוסות (420 גרם) פתיתי שיבולת שועל ( קוואקר)
50 גרם גרעיני חמניות
50 גרם שבבי שקדים מלובנים
50 גרם זרעוני שומשום ( אפשר לערבב שומשום לבן ומלא)
200 גרם חמאה מומסת
2 ביצים טרופות
½1 כוסות סילאן
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני - 160°c ולמצב טורבו.
מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
שמים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים - ומערבבים
מוסיפים אתך החמאה המומסת - ומערבבים
מוסיפים את הביצים הטרופות והסילאן - ומערבבים לעיסה פירורית דביקה.
מעבירים לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה ומהודקת.
כדי להבטיח ייבוש אחיד של העוגיות אופים 20 דקות בחלק התחתון של התנור.
מעבירים את התבנית לחלק האמצעי של התנור ואופים 15 דקות נוספות, עד שפני העוגה משחימים.
מוציאים מהתנור ומצננים 3-4 שעות בטמפרטורת החדר.
בסכין חדה, חותכים לריבועים או למעוינים ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש: שרון שני
מקור: לאישה
שתף את המתכון