חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות תה - דפי שוקולד ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות תה - דפי שוקולד ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
75 גרם שוקולד מריר
1 ביצה
160 גרם סוכר
100 גרם פיסטוק
160 גרם חמאה
1 אבקת אפיה
30 גרם קקאו
230 גרם קמח
אופן ההכנה
1. לנפות יחד לקערת עבודה את הקמח, קקאו, ואבקת האפיה
2. להוסיף את החמאה ולערבב במערבל עד קבלת פירורים גסים
3. לערבב יחד את הפיסטוק, סוכר, שוקולד והביצה ולהוסיף ליתר החומרים ולעבד יחד בעדינות עד שהעיסה הופכת לכדור.
4. לאפות תבנית "אינגלייש קייק" בניילון נצמד ולמלא בה את העיסה בדחיסות.
5. לסגור את קצוות הניילון ולקרר במקרר במשך 12 שעות.
6. להוציא מהתבנית את העיסה המקוררת תוך שמירה על צורת התבנית
7. לפרוס בעזרת סכין חדה לפרוסות דקיקות ולאפות על נייר אפיה בתנור חם 160 מעלות כ- 12 עד 15 דקות.
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון