חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות תות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות תות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
150 גרם קמח תירס
1/4 כוס סוכר
4 כפיות מחוקות אבקת אפיה
1 כוס חלב דל שומן
1 ביצה
1/4 כוס שמן
1 כוס תותים טריים, חתוכים
לעיטור:
1 כף מרגרינה דלת קלוריות
1 כף סוכר חום
תבנית בת 12 שקעים מרוססת בשמן.
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה
מערבבים בקערה עמוקה את שני סוגי הקמח, הסוכר ואבקת האפייה.
טורפים יחד בקערה נפרדת את החלב, הביצה והשמן.
יוצקים את תערובת הנוזלים לתעורבת הקמח, ובוחשים בעדינות לבלילה אחידה. מקפלים פנימה את התותים.
משמנים את התבנית בתרסיס השמן, ויוצקים מהבלילה לכל שקע, עד שלושה-רבעים מגובהו. אופים כ-15 דקות.
מוציאים מהתנור. לעיטור, טורפים את המרגרינה עם הסוכר ומברשים את העוגיות בתערובת. מחזירים לתנור ואופים 5 דקות נוספות.
מגיש: nillyy
מקור: שומרי משקל
שתף את המתכון