חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות תחרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתנה מרשימה לכל מארחת, כך תחניפו לחותנת/חמות 🙂 (ביננו זה באמת עוזר) br brלמלא קופסא ולדרך...
עוגיות תחרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתנה מרשימה לכל מארחת, כך תחניפו לחותנת/חמות 🙂 (ביננו זה באמת עוזר) br brלמלא קופסא ולדרך...
הוראות הכנה
מרכיבים
80 גר' חמאה
½ כוס סוכר
2 כפות חלב
2 כפות קמח
100 גר' שקדים, טחונים גס/מרוסקים בתוך שקית ניילון (עם פטיש מטבח)
סיר קטן
תבנית מרופדת בנייר אפייה
*אזהרה: חייבים להשגיח היטב היטב לבל תישרפה העוגיות
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני 180°c
2. שמים בסיר את החמאה והסוכר, ממיסים על אש קטנה תוך כדי בחישה, עד שהתערובת
מזהיבה מעט. מורידים מן האש.
3. מוסיפים לסיר תוך כדי בחישה את החלב, הקמח והשקדים
4. ממלאים כפית מן התערובת, מניחים בתבנית, במרחק גדול האחת מן השניה (לעוגיות
יש טבע להתפשט)
5. אופים כ-8 דקות תחת השגחה
6. מוציאים מן התבנית רק לאחר שהעוגיות מצטננות
7. להניח כל עוגיה על מפית נייר תחרה קטנה
8. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: רות יולס
שתף את המתכון