חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שאף פעם לא נמאס מהם
עוגיות תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שאף פעם לא נמאס מהם
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות קמח
2 מרגרינה
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
2-3 קופסאות ממרח תמרים
אופן ההכנה
לערבב הכל לבצק אחיד. לחלק ל-6 חלקים.
לרדד כל חלק לעלה גדול ולמרוח ביד נדיבה בממרח תמרים. לגלגל לגלילה ולהניח בתבנית
לאפות בחום בינוני עד שהבצק משחים (לא לפחד להשאיר בתנור ככל שהעוגיות יותר זמן בתנור הן יוצאות יותר טעימות רק שמלמעלה לא יישרף -לשים לב)
מוציאים מהתנור ומייד פורסים לעוגיות. מחכים שהן יתקררו לגמרי ומפזרים אבקת סוכר
מאכסנים בקופסאות אטומות.
העוגיות נשמרות זמן רב וככל שעובר הזמן הן יותר טעימות.
בתיאבון.
מגיש: RIKIT
מקור: חמותי
שתף את המתכון