הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר ביסקוויטים
שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
אינסטינג בטעם וניל
2 כפיות ממרח שוקולד "נוטלה"
חבילת ג'לי
פירות העונה
אופן ההכנה
1. שמים בקערה חצי כמות מהשמנת מתוקה ומקציפים , במהלך ההקצפה מכניסים 2 כפיות ממרח שוקולד "נוטלה" וממשיכים להקציף עד לקבל אותו גוון שוקו.
2. מכינים צלוחית עם קצת חלב ,מרטיבים קלות את הבסקוויט ומסדרים בתבנית שכבה אחדה , ויוצקים את השכבת שמנת עם נוטלה על הביסקויטים.
3. מכינים שכבה נוספת של ביסקוויטים.
4. את הנותר מהמשמת מתוקה שופכים לקערה אחרת עם כוס וחצי חלק ואינסטינג וניל ומערבבים במיקסר ויוצקים על הביסקויטים בתבנית.
5. מכניסים את העוגה לשעה למקרר.
6.בנתיים חותכים פירות העונה (אני הכנתי עם מנגו)
7. מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן ומערבבים כל הזמן עד שיתקרר קצת ,כ 5 -10 דקות , כל הזמן לערבב כדי שלא יתקשה.
8. מסדרים את הפרות על העוגה ואז שופכים את הג'לי מעל , מכניסים למקרר ל 4 שעות.
9. מ.מממ... אוכלים ונהנים.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
