חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם דלעת ספגטי וקרם שוקולד חרובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם דלעת ספגטי וקרם שוקולד חרובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי דלעת ספגטי
חצי ק"ג גבינה לבנה 3%
1 כפית שמן
4 ביצים מופרדות
שקית סוכר וניל
חצי כוס סוכר
4 כפות קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
לציפוי: 30 גרם שוקולד מריר
30-40 גרם חמאה
2 כפות גדושות ממרח חרובים
2 כפות חלב
1 כפית ליקר תפוזים
30 גרם אגוזי לוז
אופן ההכנה
מבשלים את הדלעת במים רותחים כעשר דקות. מוציאים מהמים ומגרדים את תוכנה בעזרת מזלג (נוצרות כך רצועות ארוכות דמויות ספגטי). מניחים בצד ומצננים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב. מקציפים את החלמונים עם סוכר הווניל לקבלת תערות תפוחה ובהירה. מוסיפים את הגבינה ומקציפים באיטיות לערבוב של המצרכים. מוסיפים את הדלעת, הקמח, השמן ואבקת האפיה ומערבבים היטב. מקפלים פנימה בזהירות את קציפת החלבונים לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית קפיצית (קוטר 24) משומנת היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כשעה.
מכניסים את כל חומרי הציפוי (למעט האגוזים) לסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד לקבלת נוזל שוקולדי אחיד. יוצקים את הנוזל הנ"ל על העוגה (שהגיעה בינתיים לטמפרטורת החדר). את האגוזים מכניסים לשקית ושוברים בעזרת דפיקות קלות עם מערוך. מפזרים את האגוזים על העוגה ומכניסים לשעה קלה למקרר.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון