חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון מצאתי על גב האחורי של חוברת פירסום של מוצרי חשמל שהתפרסמה לפני חג שבועות
עוגת גבינה שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון מצאתי על גב האחורי של חוברת פירסום של מוצרי חשמל שהתפרסמה לפני חג שבועות
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית בקוטר 26-28 ס"מ
לתחתית:
200גר.פירורי ביסקוויט/ פתי בר או עוגיות חמאה
100 גר. חמאה מומסת
1 כף קינמון
2 כפות סוכר דמררה
למלית:
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
1 כוס סוכר
5 ביצים שלמות
1 אינסטנט פודינג וניל+ 1 כף גדושה קמח רגיל.
גרידה מלימון אחד
1 כפית תמצית וניל
קרטון שמנת מתוקה ( לא להקציף)
אופן ההכנה
לתחתית :
1.מערבבים ומהדקים לתחתית ודפנות התבנית ולהכניס למקרר.
2.לערבב ( לא חייבים במיקסר,אפשר בעזרת כף) את כל המרכיבים יחד .לאחר שהתערובת הומוגנית להוסיף את השמנת ( הלא מוקצפת) ולערבב היטב. לשפוך בעדינות את תערובת הגבינות והביצים על התחתית.
3.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. ( כ-30 דקות)
להציץ בתנור תוך כדי אפיה העוגה עולה גבוה ומקבלת פיצוץ דקיק וגוון זהוב. בשלב כאשר נוצר הסדק למעלה אך העוגה עדיין נוזלית לא לתת לזה להפחיד אתכם. יש להוציא את העוגה ולהניח על רשת הגז להתקרר.
מגיש: קיבי
מקור: חוברת ש.א.ל
שתף את המתכון