הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ ירוקים, חמוצים, מקולפים ומגורדים
1 כוס קמח
½ כוס אגוזים או שקדים קצוצים
¾ כוס דבש תמרים (סילאן)
5 ביצים
¾ כוס סוכר
2 כפות שמן
קורט ציפורן טחון
כפית קפה שחור
שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
להפריד חלמונים וחלבונים. להקציף את החלבונים והסוכר.
לערבב בנפרד את החלמונים, הדבש, תפוחי העץ, הקינמון, הציפורן השמן והקפה השחור.
מקפלים בעדינות את הקצף לתערובת ובוחשים בעדינות. מוסיפים לתערובת קמח ואבקת אפייה .
מערבבים בעדינות ומעבירים לתבנית משומנת.
אופים (180°c) במשך שעה.
בתיאבון!
שנה טובה.
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
